Galakseløb - You’re my only hope!

Lørdag d. 25. april kl. 12.00-14.00 i Kulturhuset

You’re my only hope! Hjælp med at redde galaksen.

"Bedst som man troede, at freden havde sænket sig over galaksen, samledes de mørke kræfter i Den Første Orden sig igen. De blev ledet af den skurkagtige ...". Ja, den fortælling kan I blive en del af!

Du skal bare møde op i Kulturhusets sal på Randers Bibliotek lørdag d. 25. april kl. 12.00. Her vil et kort skuespil sætte den dramatiske ramme for Galakseløbet. I sendes derefter ud i byen på en mission, hvor I skal skaffe hjælp til rebellerne, så de onde ikke vinder. Vi skal se, om I kan modstå mørkets magt og beskytte balancen i Kraften. Kraften, der bor i os alle, repræsenterer det unikke, det episke og det kraftfulde.

Der er poster fordelt i Kulturhuset og i Randers midtby. På posterne bliver I udsat for forskellige opgaver. I skal finde skygger i galaksen på Håndværksmuseet, lave Star Wars-replikker med teaterskolen Kastali’a, deltage i jagten på det ydre rum på Museum Østjylland, være med i Vandmiljø Randers' Cloud City og meget mere.

Galakseløbet er både for børn og barnlige sjæle.

Vi afslutter i fællesskab i Kulturhusets sal kl. 13.45, hvor vi finder ud af, om I har været dygtige nok til at hjælpe rebellerne i deres kamp mod det onde.