Galaksedage flytter til august

Fans af Star Wars og science fiction-genren må vente til 15. august 2020 for at dyrke deres passion i Randers. Grundet den aktuelle situation med coronavirus, har vi besluttet at flytte de årlige galaksedage.

I år ændrer galaksedagene derfor karakter og bliver afholdt den 15. august – med mulighed for mindre aktiviteter i dagene op til. Dette betyder samtidig, at det ikke vil være det fulde program for galaksedagene, som kan flyttes. Visse programpunkter vil udgå og andre vil blive flyttet til 2021.

Siden 2018 har kommunens kulturinstitutioner og skoler været en del af ’Randers – en by i galaksen’. Udover at være et skole- og læringsprojekt er det også en årlig festival for Star Wars-fans, børnefamilier og alle som elsker science fiction. Her er der workshops med fremstilling af lyssværd og kreative produktioner med genbrugsmaterialer, trope-camp, foredrag om film, eventyr og science fiction, galakseløb med sjove opgaver – kort sagt, det er en by klædt i det galaktiske-univers.

På programmet for galaksedagene er landets største messe for science fiction og fantasy – ’Sci-Fi-Con’. Arrangøren Benny Ray har allerede aftalt med Arena Randers, at hallen er booket til formålet den 15. august 2020.

Mælkevejen og stjernerne viser igen vej til en by i galaksen med kultur og oplevelser for hele familien, som bare skal huske at sætte kryds i kalenderen den 15. august.

Læs mere i pressemeddelelsen fra 25. marts